16 Ağustos 2011 Salı

ÖNEMLE DUYURULUR

Gönderen Lavinya Öz.

 BURADAN YENİ SİTEMİZE VE YENİ SAYILARIMIZA ULAŞABİLİRSİNİZ


İyi günler dileriz ve her daim keyifli okumalar.
Takipçilerimize, sevenlerimize duyrulur:

Son eski kayıtlar da eklenip, logomuz seçilir seçilmez, yeni sayı hazırlığına başlayacağız ve Eylül itibari ile yeni sayıların oluşumuna yeni kadromuz ile birlikte geçeceğiz . Aramıza yeni katılan: Uğur Kınık, Fatih Yürür, Berçem Gözde Ölmez, fafatuka, Güncel Gün ve Ezgi Elmalı ya hoşgeldiniz diyoruz ve beraberliğimiz daim olsun inşallah.

Kadrodaki diğer yoldaşlarımız olan; Yusufener, Halen, Suskun Geveze, Düş,  Beyaz Kardelen, Emre C.,  Noyan Demir ve Salih Kütükçü isimlerine de tek tek  “  İki ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz”  diyorum.

Okuyucularımızdan iki büyük ricamız var:
1. Okuyup da beğendiğiniz içerikleri lütfen elinizin uzandığı her alanda paylaşın çünkü dergimizin maddi bir geliri yok, tüm kadro gönüllü çalışmakta ve özel reklam yapamayacağımız için, bu iş gelecek günler adına önemli :)
2. Dergimiz okumayı seven, 7 den 77 e hitap eden, kültür sanat ve mizah dergisi olup herkese açık bir dergidir yani okumak için ille de üye olmak gerekmiyor fakat yorum yapmak isterseniz önce kayıt olmalısınız: Kayıt Ol! 
Yorum yapacağınız zaman; dergimizin oluşum amacını ve ilkelerini göz önüne alarak katılımda bulunmanızı rica ederiz :)

BİZ KİMİZ?

Sadece okuyucu olmak istemezseniz bize katılın “SİZDEN GELENLER” adlı yazarımız bunun için var :)
Tüm gönderilerinizi rglavinya@gmail.com adresimize gönderirseniz iyi bulduğumuz gönderileri  bu bölümde severek yayınlayabiliriz.
Aynı e- posta adresine aklınıza gelen her türlü soruyu, şikayeti, eleştiriyi, tebriği, beğeniyi, beğenememeyi de iletebilirsiniz. Yazar ve çizerlerimize ulaşmak isterseniz de bu e- posta adresinden ulaşabileceğiniz gibi aşağıdaki  facebook sayfalarımızdan da ulaşabilirsiniz:

Lavinya Öz.

Ütopya E- Dergi

ÜTOPYA

Ve bu sayfalarımızı tüm arkadaşlarınıza önermenizi temenni ederiz ;)
Ayrıca aynı e- posta adresini REKLAM vermek isterseniz iletişime geçmek için de kullanabilirsiniz ;)

Saygı sevgi kucak dolusu
Lavinya Öz.